Weraziel Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 magični kralj reče pred 18 minutami: lol, cod ma absolutno broken AA trenutno (mw2/3) Dejansko ne vem, ker tak cajt mi komp ni več delal dost dobr da bi karkoli igral. So se mi pa smilili konzolaši v Warzonu, najdš eno snajpo pa jih tamaniš iz Airport towerja Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 ke_kit reče pred 2 minutama: Jaz delam pred tremi monitorji, ki mi kurijo v faco. Risalna tablica na mizi pa je itak prenosni radiator. Brez klime na max, ni šanse da kaj naredim. To več časa porabim za brisanje potu s stekla od tablice, kakor za risanje. sej to. jz če kej šraufam isto sam leti dol iz mene. dam kapo gor to zaustav za kakšnih 15 min pol pa se kapa tok namoč da dol iz shielda kaplja. sicer pravijo, da je potenje zdravo in ja, sam nadležno je pa zelo. 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Weraziel reče pred 35 minutami: Dejansko ne vem, ker tak cajt mi komp ni več delal dost dobr da bi karkoli igral. So se mi pa smilili konzolaši v Warzonu, najdš eno snajpo pa jih tamaniš iz Airport towerja ja ce jih snajpas od daleč se gre, samo ko si close/midrange te pa revcki samo polaserajo pa laufajo ko spastiki ker ne rabijo merit Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 DaCapo reče pred 1 uro: Uf. Pravim samo, da je zelo delikatna zadeva za tetoviranje. Če se pa motim pa tudi OK. Pizda, kolegica tatujerka mi je rekla, da recimo na notranji strani roke ni easy. Kaj šele potem direkt na vretenca na hrbtu? notranja stran roke? daj kaksno sliko kje tocno? ker mam tatoo na notranji strani med zapestjem in komolcem in prakticno ni bolelo Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) Npr. ta mi je najprej padel na pamet: Pravim samo, da mi je rekla oz. pač svetovala, da je to bolj boleče kot marsikje drugje. Ko sva se z DaPubecom nekaj dogovarjala. 4. avgust 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 mam ga na identicni lokaciji in je blo easy peasy. tko da ne vem kaj je mela ta tvoja kolegica na misli. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 magični kralj reče pred 33 minutami: ja ce jih snajpas od daleč se gre, samo ko si close/midrange te pa revcki samo polaserajo pa laufajo ko spastiki ker ne rabijo merit V warzonu nismo izgubljal prot konzolašem. Nisem pa igral, ko začel MW2/3 mpji, itak nismo igral ker deathmatch ni lih izziv Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) @Mutombo: Možno de je samo hotela opozorit, ker pač mora al nekaj v tem smislu. Kao nek GDPR 4. avgust 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 ke_kit reče pred 1 uro: Hrbtenjača je mehki predel živčevja znotraj hrbtenice. A to so mu tetovirali s spinal tap tehniko? @BerbasecksSry, če si že kdaj postal, sam jaz bi ful rad videl ta tattoo na hrbtu. A maš kako fotko pri roki za pošerat? Zihr zgleda noro. Sem jo mogu prav poiskat, da ti ne lepim ene iz FKK 5 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 DaCapo reče pred 14 minutami: Npr. ta mi je najprej padel na pamet: Pravim samo, da mi je rekla oz. pač svetovala, da je to bolj boleče kot marsikje druge. Ko sva se z DaPubecom nekaj dogovarjala. Jaz sem vedno poslušal od tetoviranih kolegov, da najbolj boli tam kjer je najmanj mesa med kožo in kostjo. Lopatice, piščal, nart, itd. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) Berbasecks reče pred 2 minutama: Sem jo mogu prav poiskat, da ti ne lepim ene iz FKK Fak. Zakon! Res noro dobro mesto za tak tattoo. Vsaka čast. 4. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) no, mene je najbolj bolelo na rebrih že proti pajski ... tam sem po 15 min mislil, da bom sam reku tetoverki, da je kar je, js ne morem zdržat in nej neha tole je blo pa totalno neboleče, skor bi zaspal na mizi, ker sem lepo prej čvaknu 10mg apaurina pomaga ful bolj, kot protibolečinske, ker je pač poleg pomirjevala tudi mišični relaksant @ke_kit pa to je bil še moj zadnji tattoo, dokler nism po operaciji fasal prepovedi 4. avgust 2024 uredilo bitje Berbasecks 1 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) Kolega ima tudi na rebrih in je rekel, da je bil približno isti experience kot si ga opisal. Dejansko ni verjel, da bo zdržal do konca. 4. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 hrbtenica na živo v zgornjem delu boli k svina, nisem hotla niti slišat mašince ene 3 leta pol k sem mela prvi tattoo narejen, k je blo ne vem, kšno uro dela direkt po vretencih spodnji del tud boli k svina sam vseen precej manj verjetno je blo še ene 2h or so, pa ajde tega mi ni delala tetoverka k je znana da je groba tko kot zgornji del Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Berbasecks reče pred 4 minutami: no, mene je najbolj bolelo na rebrih že proti pajski ... tam sem po 15 min mislil, da bom sam reku tetoverki, da je kar je, js ne morem zdržat in nej neha tole je blo pa totalno neboleče, skor bi zaspal na mizi, ker sem lepo prej čvaknu 10mg apaurina pomaga ful bolj, kot protibolečinske, ker je pač poleg pomirjevala tudi mišični relaksant @ke_kit pa to je bil še moj zadnji tattoo, dokler nism po operaciji fasal prepovedi Kaj pa ti to piše dol? Jaz sem tudi slišal rebra, kosti... pa tudi baje tukaj na notranji strani roke (gornji del), ki jih dosti dela obroč okrog in pol sploh nimajo zaključenega na notranji strani roke. Jaz imam samo biceps, pa še to že več kot 2 desetletji... za 18 rojstni dan sem šel. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Aktivist Vanč reče pred 2 minutama: Kaj pa ti to piše dol? Tudi mene zanima. Na linku do fotke je sicer večja verzija, sam se ne vidi vsega. https://i.imgur.com/Ep3yCiH.jpeg Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 ja, tud na notranji zgornji strani roke pr pajski drgač boli ene verze iz Opeth - The Lepper Afinity (iz mojega najljubšega albuma vseh časov, Blackwater Park) I am beyond death Midst a dreaming affinity Saving strength now, faint whispers Come erotic communion in its splendour 1 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 in kva je pol s tatuji, k si star pa zgubana in zgrbančena koža Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 (urejano) Kruz reče Pravkar: in kva je pol s tatuji, k si star pa zgubana in zgrbančena koža Dedi Kruz. Kaj pa s penisom takrat, ko si star in se ti ne dvigne več? 5. avgust 2024 uredilo bitje atomic Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 žalostno, sam ni še neke slikce gor Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 pismo kruz, kdaj si se ti tolk postaral oz. od kdaj si tolk oldschool zaplankan. Berem tistele n26 skepse in zdaj tele tatooje, wtf happened? Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Berbasecks reče pred 11 urami: ja, tud na notranji zgornji strani roke pr pajski drgač boli ene verze iz Opeth - The Lepper Afinity (iz mojega najljubšega albuma vseh časov, Blackwater Park) I am beyond death Midst a dreaming affinity Saving strength now, faint whispers Come erotic communion in its splendour sem gledu, če so se oni zatipkal pr naslovu komada, sam ne si kr ti težava. Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Kastor reče pred 47 minutami: pismo kruz, kdaj si se ti tolk postaral oz. od kdaj si tolk oldschool zaplankan. Berem tistele n26 skepse in zdaj tele tatooje, wtf happened? Jaz sem drgač že od rojstva 80 year old grumpy guy. Ampak ne vem, kaj sem takšnega napisal glede tatujev? Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Kruz reče pred 1 uro: in kva je pol s tatuji, k si star pa zgubana in zgrbančena koža k si enkrat itak cel star, zguban in grd, une slikce kr ne naredijo neke razlike velik večji problem je da grejo počas v kurac že pred tem, sploh če so izpostavljeni soncu, eni dizajni so bolj občutljivi od drugih, pa spretnost izdelave tud kr vpliva barve bledijo, črte se širijo in razlivajo, podrobnosti se izgubljajo čez palec na 20 let jih ima kr smisel ali ofrišat al pa prekrit za svoje sem sicer kr zelo zadovoljna kako se držijo, rumena pa oranžna k sta najbolj občutljivi sta tud po 11-12 letih še vedno tam, se je kr splačal potrpet k jih je porinila v kožo k da je zadnja stvar na svetu Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 ma kdo invajt za deadlock Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 (urejano) Ezoterik reče pred 1 uro: sem gledu, če so se oni zatipkal pr naslovu komada, sam ne si kr ti težava. veš kaj je najboljš, da nism bil ziher in sem šel še pogledat a je en al dva P-ja in pol nisem popravil 5. avgust 2024 uredilo bitje Berbasecks Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 LCDM pravš :S Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Fuksija reče pred 17 urami: hrbtenica na živo v zgornjem delu boli k svina, nisem hotla niti slišat mašince ene 3 leta pol k sem mela prvi tattoo narejen, k je blo ne vem, kšno uro dela direkt po vretencih spodnji del tud boli k svina sam vseen precej manj verjetno je blo še ene 2h or so, pa ajde tega mi ni delala tetoverka k je znana da je groba tko kot zgornji del No ja ... Jaz se ne morem strinjat s to analizo, meni je bil cel hrbet BP, tudi rit Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 Next step si dej tatuje po faci prosim. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.