NixoN Objavljeno 15. januar 2023 Share Objavljeno 15. januar 2023 tomazek reče pred 8 minutami: Naj dajo srednjeveški setting. Misliš to? Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 15. januar 2023 Share Objavljeno 15. januar 2023 Na nivoju Studija seveda Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 15. januar 2023 Share Objavljeno 15. januar 2023 Men je bil vrhunec GTAja, GTA 4. Že kot mulcu, ko sem bral reviewe od GTA 1, je bilo v jokerju vedno napisano simulacija čefurja. Pa jest nikoli ne ggledam in ne berem o igercah in nekegga večera, majskega večera leta 2008 dam igro notri v svoj XBOX 360. Fak kakšen intro in muska na začetku, prispeš v New York in dejanskoo igraš pravega ČEFURJA, še kako našo besedo ven vrže in še oblečen v kavbojke in zgorn del trenerke, res samo čefurji so to nosil. Potem sama zgodba, kritika ameriške družbe, najboljše stranjske vloge, ki so obile res zapomljive, dober konec itd... Potem je pa prišla dolgo pričakovana petka, ki je tekla na 18-22 fps, igraš nezanimivvega črnca, res neko budalo in ok Mike al kaj je kolikor toliko zanimiv. Ne spomnim se pa niti enegga stranskega lika več. 4 Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 15. januar 2023 Share Objavljeno 15. januar 2023 (urejano) magični kralj reče Dne, 13. 1. 2023 at 19:53: ker vam je fav npc iz igric Ne vem če šteje (ker je nekako tudi igralni lik), ampak definitivno je treba omeniti Flux Wildly-a (Toonstruck). Ob njegovih komentarjih res umiraš ... 15. januar 2023 uredilo bitje DaCapo Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 17. januar 2023 Share Objavljeno 17. januar 2023 Za nas je čisto normalno da od donke vzamemo pujska in ga skozi anus napičimo na kol in ga par ur vrtimo. Za nekoga drugega je cisto nirmalno, da nekomu podarimo nekaj mesa, kot darilo. Dost praktično imo. https://putokaz.eu/odvratno-otkrice-u-zracnoj-luci-u-munchenu-u-koferu-pronadena-jareca-glava-i-16-kg-neohladenog-mesa/?fbclid=IwAR0jWkYyknlBBHTel7c3tJnm5cakDkZtK4JwgEv8BKHlQ2MkXKFfpw-JXyk 1 Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 17. januar 2023 Share Objavljeno 17. januar 2023 (urejano) atomic reče pred 17 minutami: Za nas je čisto normalno da od donke vzamemo pujska in ga skozi anus napičimo na kol in ga par ur vrtimo. Itak da je normalno, če pa pujskova glava šteje za specialiteto. Jaz recimo najraje posežem po ličnicah in ušesih. 17. januar 2023 uredilo bitje DaCapo Povezava do prispevka
Chenier Objavljeno 17. januar 2023 Share Objavljeno 17. januar 2023 Katera nova serija je še kaj zanimiva za ogled, jutri sem še na bolniški Videl sem nek del Toro horror show, a je to fino? Pa Andor sem pogledal prvi ep, dosti OK, mogoče še kak del pade jutri Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 17. januar 2023 Share Objavljeno 17. januar 2023 Andor je kul Del toro nisem gledu, ampak nej bi bil on producer, režiserji so pa drugi Mislim pa da ma dosti pozitivno oceno Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 17. januar 2023 Share Objavljeno 17. januar 2023 ta kabinet od totora je tak mixed bag ene 3 zgodbe od skupno se mi zdi 8 so mi ble ok, ostalo trash Povezava do prispevka
raveer Objavljeno 17. januar 2023 Share Objavljeno 17. januar 2023 (urejano) Chenier reče pred 4 urami: Katera nova serija je še kaj zanimiva za ogled, jutri sem še na bolniški Videl sem nek del Toro horror show, a je to fino? Pa Andor sem pogledal prvi ep, dosti OK, mogoče še kak del pade jutri zena zacela glodat ginny & georgia pa sklim zraven. pred tem je glodala wednesday in mi blo kar kul, sma pol skup pogledla. jaz drugace na apflu gledam tehran in na skyshowtime i'm dying up here. oboje mi vsec, docim zeni ni spilalo. 17. januar 2023 uredilo bitje raveer Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 17. januar 2023 Share Objavljeno 17. januar 2023 Chenier reče pred 4 urami: Katera nova serija je še kaj zanimiva za ogled, jutri sem še na bolniški Videl sem nek del Toro horror show, a je to fino? Pa Andor sem pogledal prvi ep, dosti OK, mogoče še kak del pade jutri Če si v evil triler euro skandinavski sceni, ti priporočam danski Chestnut man miniserijo. Res top shit zadeva vse do zadnjega dela, kjer se žal rahlo zakisa. Ampak vseeno cool. Severance je taka cool AAA serija (Gojc bi rekel da je za normije) in je iz 2022, meni je bila všeč. House of the Dragon, da lahko končno rečeš, da si gledal nekaj po podlagi GRR Martina. Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 18. januar 2023 Share Objavljeno 18. januar 2023 Ragnarok (2020) norveska tv serija Povezava do prispevka
uros678 Objavljeno 18. januar 2023 Share Objavljeno 18. januar 2023 Chenier reče pred 14 urami: Katera nova serija je še kaj zanimiva za ogled, jutri sem še na bolniški Videl sem nek del Toro horror show, a je to fino? Pa Andor sem pogledal prvi ep, dosti OK, mogoče še kak del pade jutri Emily in Paris Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 18. januar 2023 Share Objavljeno 18. januar 2023 @Chenier Potrjujem Galko predlog, Severance. 1 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 18. januar 2023 Share Objavljeno 18. januar 2023 Succession valda, letos pride četrta sezona 1 Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 18. januar 2023 Share Objavljeno 18. januar 2023 @Chenier Se en glas za Severance, meni najboljša 2022 serija Povezava do prispevka
Chenier Objavljeno 18. januar 2023 Share Objavljeno 18. januar 2023 Galko reče pred 11 urami: Če si v evil triler euro skandinavski sceni, ti priporočam danski Chestnut man miniserijo. Res top shit zadeva vse do zadnjega dela, kjer se žal rahlo zakisa. Ampak vseeno cool. Thanks vsem za predloge, sem se najprej odločil za Chestnut Mana, pogledal prvi dve epizodi. Fino prijeten EVIL DARK vibes, zelo za. Me pa tvoj koment napeljuje k tuhtanju, a je sploh možno res dobro zaključit proper dark crime serijo? Majketi, vse meni najljubše, od True Detective S1 naprej, so mi imele razočarajoč konec 1 Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 18. januar 2023 Share Objavljeno 18. januar 2023 Le poglej severance, me zanima, kam padeš na lestvici slinch_________jin Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 18. januar 2023 Share Objavljeno 18. januar 2023 (urejano) Chenier reče pred 24 minutami: Thanks vsem za predloge, sem se najprej odločil za Chestnut Mana, pogledal prvi dve epizodi. Fino prijeten EVIL DARK vibes, zelo za. Me pa tvoj koment napeljuje k tuhtanju, a je sploh možno res dobro zaključit proper dark crime serijo? Majketi, vse meni najljubše, od True Detective S1 naprej, so mi imele razočarajoč konec https://www.imdb.com/title/tt1637727/?ref_=ttep_ep_tt Tale je kokr se spomnim res turobna s proper zaključkom. edit, dodal bi še: Sharp Objects - https://www.imdb.com/title/tt2649356/episodes/?ref_=tt_ov_epl Mare of Easttown - https://www.imdb.com/title/tt10155688/?ref_=tt_sims_tt_i_3 The Night Of - https://www.imdb.com/title/tt2401256/?ref_=tt_sims_tt_i_11 18. januar 2023 uredilo bitje Vučko3 2 Povezava do prispevka
bigboss82 Objavljeno 18. januar 2023 Share Objavljeno 18. januar 2023 (urejano) Evo eno za legendo @DaCapota, tko mimogrede, da ne pozabim.. 18. januar 2023 uredilo bitje bigboss82 1 1 Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. januar 2023 Share Objavljeno 18. januar 2023 Haha, dobra! Povezava do prispevka
twEEneR Objavljeno 19. januar 2023 Share Objavljeno 19. januar 2023 Chenier reče Dne, 17. 1. 2023 at 20:25: Katera nova serija je še kaj zanimiva za ogled, jutri sem še na bolniški Videl sem nek del Toro horror show, a je to fino? Pa Andor sem pogledal prvi ep, dosti OK, mogoče še kak del pade jutri The last of us. Povezava do prispevka
Chenier Objavljeno 19. januar 2023 Share Objavljeno 19. januar 2023 twEEneR reče pred 14 minutami: The last of us. Hvala za predlog. O čem pa se gre? 6 Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 19. januar 2023 Share Objavljeno 19. januar 2023 jst sm zaenkrat pogledu tri epizode cabinet of curiosities in je zelo gledljivo Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 19. januar 2023 Share Objavljeno 19. januar 2023 Chenier reče pred 8 minutami: Hvala za predlog. O čem pa se gre? Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 19. januar 2023 Share Objavljeno 19. januar 2023 Je kdo gledal vse Walking Dead sezone? Včeraj sem se po par letih spomnil na serijo in vidim, da je čez 10 sezon... Jaz pa sem menda končal nekje pri 5 ali 6 sezoni... Fak je, ker sem ogromno pozabil in sedaj ne vem ali je vredno nadaljevati nekje na pamet ali pa se mi sploh ne splača gledati, ker je itak bedno? Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. januar 2023 Share Objavljeno 19. januar 2023 Nism gledal, ampak splošni konsenzus je, da so prve tri sezone najboljše Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se