Skoči na vsebino

Lestvica

Priljubljena vsebina

Prikaz vsebin z najvišjim slovesom na dan 16. 10. 2021 na vseh področjih

 1. Res ne vem zakaj se proticepilci ne organizirajo kot sekta. Bi lahko dobili kaj od države. Doomsday norčki se ne razlikujejo dosti od verskih fanatikov ala Jonestown in Heavens Gate.
  5 točk
 2. 1 temeljni problem je s Covid passi. Problem je, da zdrav človek nima možnosti dokazati, da je zdrav. Pač moderen lov na čarovnice oz. kvazi znanstvena religija, ki je ustvarila svojega boga, v katerega se verjame, če nočeš biti zažgan na grmadi.
  4 točk
 3. Lani ob tem času so bili cepilni potni listi 'samo teorija zarote'. Danes pa kao že vse normalno, da moraš kr neka potrdila kazat povsod. Enim vam res ni pomoči.
  4 točk
 4. ...pa še intervju s Peiperjem, vredno branja.
  3 točk
 5. Tega ni treba preverjat tut, če je precepljenost pod 60%, kakor je pr naših V in J sosedih, pa še mariskje drgje. PCT ni epidemiološki ukrep ampak političen.
  3 točk
 6. Nova igraca KSL Cakam se nove feltne in v prihodnosti se menja vilco Zavore sm dal gor magura mt5 da vidim kako se peljejo. Danes mali krogec 22km. Dolg bajk. Spusca se odlicno.
  3 točk
 7. Bloodborne Chronicles, chapter 4 Si rečem, okay, danes je čas, da malo razfukavam po vasici, kjer me čakajo babnice z molotovi in tisti debeluški, ki so veliko hitrejši kakor izgledajo. Sedaj sem že indoktriniran v raziskovalno naravo špila, tako da pregledam vsak vogal, občasno me kakšna babnica preseneti za vogalom, but all in all, je bil kar smooth ride. Počutim se kot kurba iz rdeče četrti Amsterdama, ki vabi nasprotnike, da naj mi sledijo, da lahko potem enega za drugim pof....eee, prefukam. Twin Shardov več kot naročenih zaradi ledu razvodenih Redbull vodk v Parlamentu, blood sharde n
  3 točk
 8. Baje da se vrača Trumpova politika na mejo ZDA-Mexiko.
  2 točk
 9. Ja, država mora dokazati, da si bolan, če te hoče omejevati.
  2 točk
 10. Ne dolgo nazaj so že bile ideje, da bi ukinili testiranje, torej bi imeli PCT; z malo domišljije in časa pa se lahko hitro ukine še prebolevnike in bi prišli na PCT. Je pa res, da je to teorija zarote. Vseeno želje grejo v smeri, da bi zdravim onemogočili dokazovanje in moja skrb je še vedno na mestu.
  2 točk
 11. 16. oktober po kijevu nova največja bitka vseh časov izredno sodišče s prvimi obsodbami - a duče je bil prvič še milosrčen 17. oktober čevlji, rokavice, žajfe ipd. zgolj na izkaznice; vojna ekonomija in full(er) force moskva se trese nemci še kar podivjani pa še en zgodovinski izobraževalni film o bitki za moskvo (s slabim cgi, ampak drugače zelo solidno)
  2 točk
 12. 15. oktober panika tudi v ameriških kosteh 20 letne srbske "deklice" imajo več jajc, kot celotna Evropa skupaj 1200 kilometrska fronta se sliši impresivno, ampak ali je res zelo pametno in predvsem vzdržno?
  2 točk
 13. https://telesport.telegram.hr/price/kanibal/ men je zanimiv članek o Pogiju
  2 točk
 14. Ker za razliko od vas narkomanov nimamo tega ovčjega nagona po pripadanju skupini.
  2 točk
 15. Jest sm si pa tole umislu
  2 točk
 16. Ah ja, ta medijski spin. Nasprotniki sploh ne vedo zakaj se gre, itak bodo glasovali proti vladi. Potem pa poraz z 87% proti, ne, ne, ne, noben glas ni bil proti vladi, v bistvu je taksna udelezba osebna zmaga Ivana Janeza Janse, da je drzavljane spodbudil k temu, da so sli glasovati. Vlada dela dobro.
  2 točk
 17. Dragica ti je jasno, da veliko več otrok umre brez cepiv? Verjetno ne, ker je iz zadnjih postov razvidno, da ti je jasno bolj malo. (Ja vem, da Covid ni tako nevaren otrokom in je benefit cepiva drugje).
  2 točk
 18. Evo, pa imamo sedmico... so točni kot ura... Also: danes je bil dober dan, prvo Baal častil Tal Armor in pol kravice so dale CHAM runo... kurc k ni bla za eno ali dve na lestvici slabša, cham je kao bolj redek a dosti manj vreden od jah in ber... ah well, boljš k kak ORT
  2 točk
 19. Če protestiraš dopoldne, si brezdelnež. Če protestiraš popoldne, si pijavka, ki ji je vlada zaprla pipico. Če poveš proti komu protestiraš, mu groziš s smrtjo. Če je protest spontan, ti bodo očitali anarhijo. Če je protest koordiniran, si očitno opozicija. Če ni dovolj ljudi, ne predstavljaš ljudstva. Če je preveč ljudi, delaš delo in stroške policiji. Če protest ni medijsko izpostavljen, si neuspešen. Če je protest medijsko pokrit, gre očitno za predvolilno kampanjo. Če nimaš jasnih ciljev, si zaveden in ne veš kaj počneš tam. Če spišeš jasne
  2 točk
 20. Predlog je tak, kot sem ga že povedal: "Realno bi se bilo potrebno organizirati in nastopiti na volitvah s programom, če se ne strinjaš z vlado (oziroma s trenutnimi strankami)" Samo večina takoj začne jamrati, kako je to pretežko, pa nemogoče pa... V resnici pa je v tem trenutku perfekten čas, da te kljub nepoznanosti izvolijo, ker ima marsikdo poln k... trenutnih strank. Je pač lažje iti pred parlament in jamrati, kot pa kaj narediti. Žalostno pa je, da bodo to skušali izkoristili igralci tipa Zoran, ki je v resnici zadnji, ki si ga želim v parlamentu. V b
  2 točk
 21. 1 točka
 22. men so Chalice dungeoni dogajal bolj kot DLC
  1 točka
 23. Sodelavec je dal gor MT7. Pravi, da bi ustavile tovornjak. 🙂
  1 točka
 24. To je sicer res, da so Bloodborne bossi načeloma premagljivi za vsakega, ampak zato pa imaš globje Chalice dungeone in tiste boss fajte. Sploh Defiled verzije. @Weraziel Lake pa je runa, kar so itemi, ki ti dajejo različne bonuse. Od resitancev, do več lajfa, stamine, Magic Finda, več silver metkov,... Glede nato, da si zdaj fental čarovnice si verjetno tudi zataval v tisto sobo za boss fajtom in pobral item. S tem lahko zdaj nase na oltarju v Hunter's dream napopaš do 4 rune. Nekatere boš našel v naravi, najboljše se večinoma dajo dobit šele v Chalice dungeonih. v Chalice
  1 točka
 25. Iskreno meni ima ze og switch majhen ekran, tako da sploh ne vem kako bi igral switch lite, kjer je se manjsi Mislim ajde, igral bi enako kot zdaj aka 0
  1 točka
 26. Bom dans ko pridem na šiht povedu tvoji mamici, da jo pozdravljaš.
  1 točka
 27. Super da tudi varovanci verjamete da v zavodu opravljate delo.
  1 točka
 28. AWS in podobni omogočajo dinamično prilagajanje in res dvomim, da bi to bil problem. Težava je v crappy kodi in implementaciji. Sem obupal, ko dela na PS naj nekdo prosim napiše.
  1 točka
 29. https://www.tmz.com/2021/10/14/myles-garrett-halloween-decorations-quarterback-gravestones-cleveland-browns
  1 točka
 30. To je zato ker je covid politični problem.
  1 točka
 31. 1 točka
 32. Fak, kaj JJ dela mn3njalničarskim levičarskim spastikom .
  1 točka
 33. Se opravičujem, sem za trenutek pozabil da fan content dobesedno ogroža obstoj multinacionalk tipa Take2 in Nintendo. Menda Rockstar komaj zasluži za kvas in kozarec tople vode z GTA5, bo treba poslati DMCA5 na 1919.
  1 točka
 34. Kak Rise zgleda dobro na PCju, komaj čakam!! In the other news, mel sem par dvobojev z Alatreonom solo. Brez elemental dps checka in kartanjem ga ubijem brez problemov. Ampak hocem tako kot igra zahteva, prvo rundo gre, zmanjsam escaton, roge odlomim...pride druga runda, zacnem panicarit in crknem Ful Safi armor + safis frostblade, 600 ice damage, health regen...mam vse, sam še git gud pa bo. Sem pa soliral Kulve vceraj, nekaj je
  1 točka
 35. Aja sej res. Treba jih je zaščitit, da nebojo množično na intenzivnem pristajal. Tk kt zdej.
  1 točka
 36. Tukaj je itak brezveze debatirati, ker ne bomo prišli nikamor. Ti kr imej to zaupanje v cepiva znanost. kje pa je potem benefit?
  1 točka
 37. Kakšno dejstvo? Torej povej mi od katerih cepiv bosta moja otroka crknila? Hepatitis, polio, meningitis...? Povej mi dejstvo od katerih cepiv otroci crkujejo?
  1 točka
 38. slovenska stroka
  1 točka
 39. https://www.facebook.com/100032509033523/posts/546135856480044/
  1 točka
 40. Ker sem zadnje čase bolj malo tu sem šel zdaj pogledat kdo je ta Ana, ker mi ni blo znano. Kaj to je še ena od tistih, ki ni bla sposobna uspet v Sloveniji in je popakala v tujino, kjer je dobila večvrednostni kompleks in občutek nadmoči, da zdaj tolče po Sloveniji in slovencih ? Ni to nek pogost fenomen tukaj na forumu, ko se večina takih bolj ubada z nami, kot mi sami
  1 točka
 41. Če bi vedu kdo bo imel hud in kdo blag potek bolezni, dilem s cepljenjem ne bi blo.
  1 točka
 42. Poglejmo še smrtnost. Ob večji precepljenosti, število smrtnih primerov pade, kljub večjem številu okužb. Ja, cepiva nucajo. Še enkrat - kljub temu da se cepiš, se loh še zmer okužiš - sam potek bolezni ne bo tok hud.
  1 točka
 43. Večji protesti so amorfne mase ljudi, a ne kot jata ptic ali rib, ki ima avtomatsko nekakšno kolektivno inteligenco in se lahko usklajeno giba. So bolj podobni mladim ciklonom z veliko neusklajene energije, strelami tu pa tam, ne pa enemu skoncentriranemu vrtincu. "bi se bilo treba organizirati", kot da se to zgodi samo od sebe in se tega ni nihče spomnil, ne pa, da to zahteva precej znanja, časa in ljudi z isto vizijo. Sredini protesti so pa živi kaj, dva tedna?
  1 točka
 44. 1 točka
 45. Predvsem se je večina odmaknila od teh tem, ker so po n-tem ciklu ugotovili da nima smisla in se poslužili reka, da pametnejši odneha.
  1 točka
×
×
 • Ustvari novo...