Skoči na vsebino

Lestvica

Priljubljena vsebina

Prikaz vsebin z najvišjim slovesom na dan 13. 08. 2020 na vseh področjih

 1. a pol si šu pa na windowse?
  5 točk
 2. Včeraj sem šla peš iz Tolmina preko Mrzlega vrha in planine Sleme do malega krnskega jezera v Lužnici in potem po isti poti nazaj Žive duše nisem srečala, eno uro sem pohajala okoli jezerca in ni bilo nikogar iz nobene smeri. Pol ob sestopu sta dva rinila gor. Razgleda pa žal zaradi nizkih oblakov in sopare ni bilo Drugi dve fotki sta iz sestopa, pogled na sedlo ob jezeru, ki se mi je odprlo skozi meglo, in zamegljeni pašniki na prisojnem pobočju Krna
  5 točk
 3. Objav, mormo sprobat razumet, da ni šrota pri risanju zaradi veselja. Bomo vsi bolj z veseljem kracal. Evo ene moje infantilne mačke, ki se pretepajo.
  4 točk
 4. Pizda zadnjic sem bil pri eni in je mela ogledalo in majkemi, da sem si prvic v lajfu vidu kurca od spodaj in sem se pocutil kot Rocco Sifredi
  3 točk
 5. Se strinjam, sej vsi vemo da je Feget Čeferin
  3 točk
 6. Malo pretiravas, ampak dejansko zelo hitro ugotovis, da nimas dovolj prostora v avtu. Dokler otrok ne sedi, rabis vozicek s kosaro. Ce nimas karavana, ti tak vozicek zasede ves prtljaznik. Kam bos dal kufre? Potem pride milijon cunj, ker pri mulcih je vse skos poscano/posrano/pobruhano, ali pa umazano in strgano, ko so malo starejsi. Igrace, poganjalci, zoge, knjige. Ce bo otroku dolgcas na dopustu, si ga najebal. Plenice. Ograjica za posteljo, da se ti ne skotali na tla ponoci. Kaksna posebna hrana, ce ma kaksne alergije. Sej, dokler imas samo enega otroka, se kar nekako gre, pri dveh ali vec pa ni nikoli dovolj prostora, sploh ce je en dojencek. Jaz imam dva, dokler je bil drugi dojencek, smo imeli karavana pa na strehi trugo. Vse polno do zadnjega koticka. Ce bi imel se enega, bi verjetno kar kombi kupil. Eno generacijo nazaj je bila stopnja ozavescenosti med folkom zelo nizka, tako kot pri veliko drugih stvareh. Se zdaj slisim za koga, ki majhnega otroka vozi brez otroskega sedeza, ker 'njegov soncek ne mara bit v sedezku in trpi'. Ce se zaletis pri 30 kmh so to take sile, da ni sans da zadrzis otroka v rokah. Odfuka ga skozi sipo ali pa v hrbtisce sprednjih sedezev. V obeh primerih je lahko noc medvedki. Jaz sem videl fotografijo dojencka, ki ga je odfukalo iz avta v nesreci. Od resevalcev. Asfalt mu je vso kozo potegnil s telesa, zgledal je kot surov cevap. Samo se neprepoznavna gmota mesa. Ce bi bil privezan v sedezu, mu ne bi bilo nic.
  2 točk
 7. 2 točk
 8. Uporabni verjamem, da so. Kar pa ne spremeni dejstva, da so grdi ko smrtni greh. Kaj ti ploščke mažeš z zaseko, da bolj letijo?
  2 točk
 9. Ali pa whitiju, ki gre s tole knjigo pod roko na avtobus v Bronxu
  2 točk
 10. Hvala 1x solo 1x odstopu po 400km pa enkrat dvojice (zlo zabavno pa nic ne trpis)
  2 točk
 11. Ja po galaksiji je pravilno. To je ono, ko je Grizly Adams napisal.
  2 točk
 12. dacapo če bi ti in zdaj in v prejšnjih štirih reinkarnacijah ves čas šparal keš, ga ne bi skupaj prišparal dovolj, da bi lahko svojemu sinu lahko plačal za vse psihiatre, ko odraste, IMO
  2 točk
 13. Westbrukica 🤣
  1 točka
 14. Hello there, My name is Jonathan J. "Jack" O'Neill, Lieutenant General, USAF. Currently Im stationed in top secret military base below the Cheyenne mountain. And i can absolutely refute this and call it a bunch of bullshit.
  1 točka
 15. Zlo zlo fun build sm mislu da bo konzola dost boring
  1 točka
 16. Kodo dobiš ob polnoči na dan odhoda, izpolni obrazec pravočasno in ne čakati na zadnji dan...ker ne boš dobil kode pravočasno. Vsaj 72 ur prej izpolni. Kaj piše gor ne preverjajo, ampak brez kode si mrzel. Na Brniku so že ob čekiranju preverjali ali imaš kodo s sabo, bolje tako kot pa da te jebejo ko že pristaneš.
  1 točka
 17. To je una kitajska plastika, ki jo je stipe kupil za 2 eura za svojega priljubljenega sina =))
  1 točka
 18. Preimenujejo ga v race mode. Sejf.
  1 točka
 19. Ma pusti jjih dej majek.. pac kot je rekel amnesija.. eni so vspesni v lajfu in so casual fegeti.. drugi pac so hardcore gaymerji in carryajo team mate do zmage v CoD
  1 točka
 20. Bem.. ce obstajajo zamorci z majhnim ticom zakaj ne bi obstajala tudi leva aktivistka s hudo ritjo
  1 točka
 21. V celem svojem življenju nisem uničil enega controllerja ali sticka na joypadu.
  1 točka
 22. Jimmy is love, Jimmy is life
  1 točka
 23. Men je "pomagal" k sm jih dal gor In je tudi "pomagal" ko sem jih snel dol Double dip
  1 točka
 24. za Sporting je še predober, lahk pa res pride nazaj v Manchester ja
  1 točka
 25. Naj samo še omenim, da besedi zvenita full bedno. Nekaj me spominja na Frodota in hipije... Tudi jaz bi bil živčen, če bi ju poslušal v veliki dozi.
  1 točka
 26. Uh.. cist iskreno raje bi hengal s hannibal lectorjem
  1 točka
 27. anarcho marxist feminist crazy bitch
  1 točka
 28. Dam mu Palit 2080Ti za 800EUR
  1 točka
 29. Zna biti da bo prislo do 0.02 promilnega odstopanja od popolnega delovanja. Ne bi smelo. Ce le ne bos pozabil vklopit XMP/D.O.C.P.
  1 točka
 30. Moj novi hobi Tip obvlada
  1 točka
 31. Iz 1070 na 1080 se mi tud zdi malenkost nesmiselen upgrade.
  1 točka
 32. mislm da se nimaš česa bat glede podpore ramov na x570. ni low end plata in niso neki levi rami. proof maš pa na gskillovi strani.
  1 točka
 33. Highlightsi prve etape.
  1 točka
 34. sej je uredu, gre za to da se mi je zdel da sm 5 postov zapored vidu istih od tebe. js tud pir pijem sam ni treba zej skos eno in isto nabijat. za mene je dimaria lenuh pa slaba karma je z njim v ekipi, to morm downvoteat že zarad uniteda, zej pa mi je čist vseen če psg še kam naprej pride. veratija je imo minil do top fuzbala tak da to pomoje je kar je, komi so nabil tretjo do peto italjansko ekipo, glede na sramotne faile ki jih doživljajo zadnja leta so vnovčl neki sreče dans, zej pa tuki noret je clo neprimerno bi js reku, ker se je folk za glavo držal 90 min
  1 točka
 35. Kar je zavjanje (ni sicer laž) Prvo - pri nas letos pozimi še ni bilo covida. Prišel je spomladi (tako da ne vem zakaj pozimi s covidom vred...). Na Nacionalki je bila primerjava med številom mrtvih v VB, ZDA in Italiji glede na primerljiva obdobja prejšnjih let, gripo... v vseh državah se je št. mrtvih močno povečalo in je bilo glede na običajno št. mrtvih precej precej večje - vsaj 10x. Pri nas smo se pač ni bilo toliko Covida in je bilo splošno zdravje v bistvu boljše kot v običajnem obdobju, ker smo se izognili najbolj perečemu tihemu problemu - pomladnim virusom, ki se širijo v vzgojnoizobraževalnih institucijah (in jih nekateri čakajo jeseni + žurko v povezavi s covidom, ko ne bo jasno ali pol vrtca kašlja zaradi prehlada ali covida)
  1 točka
 36. concept art dump, 200+ fotk https://magazine.artstation.com/2020/08/sucker-punch-productions-ghost-of-tsushima-art-blast/
  1 točka
 37. kovid je pač nekaj čisto novega, in dokler ga ne raziscejo malo bolj, se mi zdi obligatorno, da se vsi malo bolj odgovorno obnašamo. ampak ne, zivimo v casu egoistov, ki se derejo “muh rights”, jaz ne bom to, meni ne bodo ono, z masko ne morem dihat, v cepivih je dnk fetusov.
  1 točka
 38. You are a: Communist Pro-Government World-Federalist Humanist Libertine Collectivism score: 100%Authoritarianism score: 17%Internationalism score: 100%Tribalism score: -67%Liberalism score: 83% now this is something D:
  1 točka
 39. čisto nič, patrulja se lagano sportski obrne naredi lep lp od kolegice partner je policist in je bil že večkrat na takšni vožnji je pa tako kot je že Jay napisal, policisti še neki naredijo, samo potem pridejo lepo na tožilstvo (njih 20) in grozijo tam vse po prek (kao vem jš gušpa kje ti živiš, isto prbijajo tudi polciajom) in jih spustijo domov s kakšnim denarnimi kaznimi, ki jih pa tak nikol ne plačajo oblasti se jih bojijo in jih pustijo pri miru. Pri nas je v romskem naselju skor vsak teden požar, ker bedaki palijo skos kable in zažgejo potem še kej poleg, da ne govorim o tem kok se to kadi, tko da pride pol poklicna gasilska enota jim pogasit, pa še kak patruljni avto in jih dotični občani obmetavajo s kamenjem in jim grozijo levo desno. In ne niso to bainit fakti z baje, sm slišu, govori se, ampak so zadeve kr iz prve roke, lahko pa nejverne tomaži pridejo/te mal na obisk Zdej k so pa tele boni je pa v Čateških toplicah mad house, občani izvajajo teror po celem naselju. V slogi(številkah) je moč, ko jih je samo par komadov na kupu so pridni k bubice
  1 točka
×
×
 • Ustvari novo...