Skoči na vsebino

Trenutno igram [01/2023]


Priporočeni prispevki

Gogy reče pred 7 minutami:

Se pravi, se splača vzet Psihiče numero uno, k so trenutno 3 eur in nekaj bakšiša?

Še en Ratchet fan tu, od prvega dela na PS2...

Po moje se ti bolj splača vzet Steam/GOG verzijo (neprimerno boljša od PS2 emulacije na PS5) in šopat na Steam Decku. Po moje je to perfektna igra za handheld.

  • Račka +1 2
Povezava do prispevka

Ideje špila, dialogi in voice acting so vrhunski za 2005 špil. Špil je deloma tud pustolovščina, kar se vidi pri nekaterih ugankah (nekatere so optional). Grafično je zastarano, ampak ima špil vsaj svojo estetiko, kar je plus. Kontrole niso lih top in zato je en del na koncu zelo tečen za folk, ki prvič igra AMPAK sej boste zgural in vas bo potem nahajpal za Psychonauts 2 :)

 

Kdor ima rad platformščine, mora dat šanso temu špilu. Sploh če je tok poceni :) jaz ga preigram na vsake neki časa in to je poleg Half Life-a edino od teh starejših špilov, kjer se mi je želja po novem delu uresničla - samo še Legacy of Kain Remake mi fali :D

 

  • Račka +1 3
Povezava do prispevka
Stipe2 reče pred 19 minutami:

Koliko so pa dolgi prvi Psihoti?

When focusing on the main objectives, Psychonauts is about 12 Hours in length. If you're a gamer that strives to see all aspects of the game, you are likely to spend around 21 Hours to obtain 100% completion.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

ne vem kok sm rabil za prvič, ker sem igral kot najstnik, vsakič rabim ene 10 ur za skoraj 100% (ene figmente je težko dosežt pa se mi ne da jebat, pridt na 90% completiona za nabiranje je čist kul, za vsake doseženih 10% dobiš nek perk) 

Povezava do prispevka

Igram Bastion, k je bil skor za đabe na ps storu in se imam neizmerno fino. Huda muzika, narrating mi je super, sploh detajli, ko recimo spet izbereš orožje, ki ga najbolj uporabljaš in narrator pribije, da se spet zatekaš k preverjenim zadevam, je res kul touch. Podoba mi je fina, malo me frustrira to da včasih padeš dol, tam kjer bi rekel da ne boš. All in all super zadeva, sem prepričan da bom igral tudi ko bo konec štorije, ki bojda itak ni prav dolga. 

 

No, če ne bom šaltal na Darkest Dungeon, ki je stal še manj in sem ga itak že 100x imel v košarici, zdej sem ga pa končno vzel za 2.19 € :D

  • Račka +1 4
Povezava do prispevka

Demons souls: fucking cunts, kje je kak bonfire???

 

Snowrunner: Wisconsin.:wub: Mogoče na prvi mapi malo najeda tovorjenje metal beamsov, ampak druga je pa top in težavnost easy za uživanje. Sva s frendom gledala od kje naj pripeljeva še metal beame/rolle in mi kapne, da so warehouse taski z razlogom narejeni.🤣 Sploh tisti z Large pipe je bil zabaven, mi še zdaj ni jasno kako sem prišel v vodo.:panika: 

uredilo bitje shure
Povezava do prispevka

Rage 2

4/10

Rage2-PC-PCGAMES-Test-Review006-pc-games

 

Tako kot enica, me je tudi ta nekoliko razžalostila. Od mladosti sem pristaš ID SW Quake franšize, in v tej igri definitivno je prisoten tisti alien strogg in doom element. A žal so kontrole dosti slabše kot pri Doom. Fizika ob vožnji je ena najslabših kar sem jih imel čast preizkusiti v zadnjih 20 letih. Neko arkadno broken sranje, ki se tepe s programirano fiziko in lahko samo moliš, da ne odletiš s ceste v 3pm.

Zgodba je skoraj non-existent. Vsega skupaj mislim, da je 11 kratkih misij, vse ostalo pa je zafilano z progress barom, ko moraš prepucavat outposte in si nabirat upgrejde abilitijev.

 

Ogromno dobrih idej in zelo slaba izvedba. Na koncu izpade kot nek pre-alfa demonstrator.

Je pa po tem ko dobiš nekaj upgrejdov nekoliko enjoyable kako hitra postane igre (pač tisti doom faktor).

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

A si poizkusil z voznim modelov v Cyberpunk? Tudi po dveh letih patchov je še zmeraj skret :lol:

 

Sicer pa sem imel ta teden vsega skupaj par urc igralnega časa. In sem ga namenil Cyberpunku ter Subnautica. Slednji je dobil nekaj QOL posodobitev in je se boljši za igrat. 

Povezava do prispevka
Kočevc reče pred 27 minutami:

A je ze kdo preigral igrico/film Erica?

 

Jaz. Tko tko. Če dobiš zastonj ali za 2 eur in ce te dlani bolijo od presirokih rock na dumbellih in bi rad da se igrica igra sama od sebe, je cist kul :) pac neka horror / conspiracy filmska igrica.

Povezava do prispevka
Stipe2 reče Dne, 13. 1. 2023 at 8:55:

mogoče kdaj spet probam, ko spucam kar imam, ker dobrih (ne indie pixel) platform itak manjka...

V zadnjih letih je kar dosti 3d ne-pixel platformerjev izšlo, če te zanima:

Super Lucky's Tale in nadaljevanje

Kao the Kangaroo revival

Pac-Man World

A Hat in Time*

Crash Bandicoot 4 in remake prve trilogije* in remake Spyro trilogije

It Takes Two*

Super Sami Roll

Pumpkin Jack

Spongebob

Sackboy A Big Adventure

+ vsi random Sonici in Marioti itd. :D 

 

(Sem tiste, ki sem jih igral, označil z zvezdico, da se ne boš jezil name, da spet netransparentno pišem, da sem vse igral :D)

 

 

 

  • Račka +1 2
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...