Skoči na vsebino

[random] Gaming talk in novice


Priporočeni prispevki

Izšel je It Takes Two, ki je pričakovano eden top šit  CO-OP naslovov.

 

Metacritic 90 !

51068781316_3e9896afda_o.jpg

 

 

 

 

Tako kot prejšnji Faresev špil je tudi ta deležen čiste ignorance mn3njalniške smetane smegme <_<

Vsa ta ljubezen in navdušenje do INDIE špilov je več kot očitno BULLSHIT ;)

 

Povezava do prispevka
gojc reče pred 11 urami:

Izšel je It Takes Two, ki je pričakovano eden top šit  CO-OP naslovov.

 

Metacritic 90 !

51068781316_3e9896afda_o.jpg

 

 

 

 

Tako kot prejšnji Faresev špil je tudi ta deležen čiste ignorance mn3njalniške smetane smegme <_<

Vsa ta ljubezen in navdušenje do INDIE špilov je več kot očitno BULLSHIT ;)

 

 

A ni bil prejšni A Way Out, mislim da smo to praktično vsi igral :D Men je bil sicer precej smeti, ma whatever, sva z bratom končala. Atomic je mel pa dost bolj pozitivno mnenje. Mi je bil pa Brothers sick. Pač bom tud to igral, ko bom mel koga da z mano igra :D

Povezava do prispevka

A way out? No, ne toliko kot nad samo igro, sem bil navdušen nad konceptom, ki mi je dobesdno 10/10. Stari gamerji z družinam in slubžbenim obveznostim, ki marširamo proti 40im imamo neko nostalgijo po gaming night večerih, ko je bil frend sam doma in smo nabijali pač kar je blo, od PES do pretepov.

The way out mi je bil mind blown koncept:

- kratka, pa vendar imo še predolga

- ni možnosti singleplayerja sploh, to je res redek koncept in res pripomore k druženju

- odlično implementiran CO-OP sistem

- polna cena je ugodna

- samo eden kupi igro in drugi igralec se zastonj priključi

Skratka 10/10 koncept

 

Ko imaš nek time managmanet. Vikend družina izleti, torek rekreacija, sred zvečer raziskovanje o kmečkih nemirih v današnjem Azerbađanu v 13.stoletju, ob ponedeljkih game of thrones.... Je pri teh letih ful težko uskladit z nekim frendom, ki ima isti life style, da oba najdeta čas in 12h usklajenega časa se lahko razvleče v mesece.

Zato mi je 12h čisto preveč za tovrsten špil. Bloodborne jest prižgem, kadarkoli imam 1h časa, pri teh igrah pa mora imeti še ta drugi in biti pri volji.

 

It takes two bi jest lepo razdelil na 4i dele recimo. 4x po  3h. in izdal v roku dveh mesecev. 2 dela na mesec. Po drugi strani dva otroka to obrneta v eni soboti :)

 

 

Tko da ja, ful pogrešam naklonjenost gamerskih kritikov tudi za party igre, kot mario party, RIO, Fuision Frenzy, igre ki niso brez štirih igralcev vredne 0. 4 players so pa top top! Škoda, ker PS4 ni bolj unovčil second screena recimo. Koncept, ki ima ogromno potenciala, ki ga niso izkoristili.

 

Kakorkoli it takes 2 je a must buy zame!

 

Povezava do prispevka
Chenier reče pred 51 minutami:

@Stipe2 a si igral kaj Witness in kako ti je všeč

 

Da vem, če boš odslej moj forumski brat, ki ga bom do smrti branil pred prostaki, ki te napadajo in imajo za neumnega 

 

Nisem imel časa za vikend, ma bom...tisti začetni vibe mi je dober, mislim da bom padel noter, kakorkoli težko mi to gre izpod tipkovnice. :D

 

Povezava do prispevka

Pozdravljeni, chenierSLO,

Trgovino PlayStation™Store na sistemu PlayStation®3 zapiramo 2. julija 2021, na napravah PlayStation®Vita pa jo zapiramo 27. avgusta 2021. Funkcija preostalih nakupov za PSP™ (PlayStation®Portable) prav tako ne bo več na voljo od 2. julija 2021. Za te spremembe odločili po tehtnem premisleku, ker želimo svojo pozornost in vire usmeriti v trgovino za PlayStation®4 in PlayStation®5, kar nam bo omogočilo dodatno izboljšanje izkušnje za stranke. Zahvaljujemo se vam za podporo na teh platformah v preteklih letih.

Kaj to pomeni za vas?
Ne boste več mogli kupovati digitalne vsebine za sisteme PS3, PS Vita in PSP, kar vključuje igre in videovsebino.

V sistemih PS3, PS Vita in PSP prav tako ne boste več mogli opravljati nakupov v igrah.

Čeprav se je trgovina PSP zaprla že leta 2016, bomo zdaj v celoti zaprli preostale možnosti nakupa za PSP (na primer nakupe v igrah).

Kaj pa vsebina, ki jo imate že v lasti?
• Še vedno boste lahko prenesli vsebino za PS3, PS Vita in PSP, ki jo imate v lasti, kar vključuje igre in videovsebino.
• Vsebino, ki jo imate v lasti na PS3, PS Vita ali PSP, lahko prenesete prek seznama prenosov v ustrezni napravi.
• Če ste kupili medplatformni paket PS3/PS Vita in ste prenesli samo različico za PS3 ali različico za PS Vita, boste drugo različico morali prenesti v ustrezno napravo še pred zaprtjem trgovine PlayStation™Store.
• Videovsebino v svoji lasti lahko predvajate na PS3, PS4 ali PS5 prek aplikacije My Videos ali v mobilnih napravah prek aplikacije PlayStation™Video.
• Še vedno boste lahko znova prenesli in igrali igre, ki ste jih prevzeli prek storitve PlayStation®Plus, če ostanete član storitve.

Kaj pa kuponi, denar v denarnici in medplatformna vsebina?
• Kupone za igre in storitev PlayStation®Plus na napravah PS3, PS Vita in PSP boste še vedno lahko unovčili, čeprav se je trgovina PlayStation™Store zanje zaprla in ni več mogoče opravljati nakupov.
• Na napravah PS3, PS Vita in PSP ne boste več mogli unovčiti kuponov za sredstva v denarnici PSN (na primer darilnih kartic), ko se trgovina PlayStation™Store za te naprave zapre in ne bo več mogoče opravljati nakupov.
• Sredstva v vaši denarnici PSN bodo ostala v vašem računu PSN, vendar jih boste lahko uporabili samo za nakup izdelkov PS4 in PS5 v spletni trgovini PlayStation™Store, aplikaciji PlayStation®App oziroma na konzolah PS4 in PS5.
• Še vedno boste lahko kupovali medplatformno vsebino v spletni trgovini PlayStation™Store, aplikaciji PlayStation®App oziroma na konzolah PS4 in PS5. Prav tako boste imeli dostop tako do različice za PS4 kot do različic za PS3/PS Vita/PSP.

Kje lahko izveste več?
Za več informacij preberite pogosta vprašanja: https://www.playstation.com/support/important-notice/

Povezava do prispevka

Sej kul, sam zakaj so skenslal old webstore čist, ker opcija za kar koli kupiti na ps3 mi še vedno ne deluje ..... ugh.... just a few more things :P

 

edit: sem probal en scenarij, ki sem ga prebral na reseteri.... probaj 10x..... sem probal 10x...nč.... psstore crashes.... reloadam... grem direkt v cart.... dela ....

uredilo bitje JediEagle
Povezava do prispevka
Chenier reče Dne, 27. 3. 2021 at 9:05:

Jaz sem predstavitev enih 20 kul indijev, ki so izšli vmes, spustil. Nisem imel volje

 

Ker imam ravno voljo, spodaj limam 3 trenutne izide špilov, ki se mi zdijo kul/zanimivi:

 

Mr. Prepper

 

Endzone - a world apart

 

Evil Genius 2: world domination 

uredilo bitje Tom7i
Povezava do prispevka
tomazek reče pred 1 uro:

Wolfensteini so pred kratkim prišli na Game Pass. Mislim, da celo niti enega od zadnjih treh nisem igral. Se mi splača iti vse skozi al kerega komot spustim?

 

old blood lahko spustiš, new order in new colossus pa le preigraj, ker gre za zelo dobro do odlična FPSja.

Povezava do prispevka
Feget reče pred 2 urama:

Old blood je med first person shooter ponzavalci ravno najbolj cenjena. Ima najbolj old school feeling in vzdušje. Enka je tudi precej cool, dvojka pa so žal smeti.

 

Meni je tudi Old Blood prequel bil zelo kul zadeva. Res najbolj klasičen Wolfenstein od trojice, ker se dogaja med drugo svetovno, ima naci zombije in se dejansko v celoti odvije na gradu Wolfenstein in okolici, pa malo se zgleduje po RTCW; kakovostno čisto na nivoju The New Order, oba skupaj sta bla lepo presenečenje, ker je redko kdo pričakoval tak dober reboot.

 

Wolfenstein II sicer ni totalne smeti, imo, je pa res (kritiško) bil ful precenjen in me je (pa še marsikaterega reboot fena) precej razočaral. Samo streljanje je sicer še vedno kul, pa alternate-history naci cheese bo vedno na nek način privlačen setting, je pa dizajn stopenj in strelskih spopadov večinoma res boleče povprečen in nenavdahnjen, velik korak nazaj napram predhodnikoma. Kaj so delali, ne vem, očitno so preveč energije, budžeta in resursov vložili v vmesne filmčke z visokim production value in kao antirasistično SJW zgodbo, ki je imo tudi mal botrovala visokim ocenam kritikov (sicer je bil hudokurčen odziv in review bombing raznih PC gaymerjev iz tega razloga tudi ful pretiran in  otročji).

uredilo bitje Raz
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...