tomazek Objavljeno 13. december 2022 Share Objavljeno 13. december 2022 Zakaj pa je to sploh pomembno? Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. december 2022 Share Objavljeno 13. december 2022 Ker se pubeci stalno sekirajo kako nimajo placa na PS5 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 13. december 2022 Share Objavljeno 13. december 2022 (urejano) @Weraziel: jap, saj to razumem. Hotel sem samo povedati, koliko zasede install na PC-ju (tastara Goty verzija, kjer sta vključena oba DLCja). 13. december 2022 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 13. december 2022 Share Objavljeno 13. december 2022 Aja... nisem pomislil. Jaz imam samo original disk in imam gor ene 7 iger, ker pozabim brisat, pa še nisem mel polnega. Zdaj imam gor: Elden Ring, Bloodborne, Division 2, Forspoken Demo, God of War, Stray in The Long Dark. Nimam pojma kolko je fraj, Witcher bo po moje ziher šel gor še. Itak pa komot ene 4 tudi dol vržem. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 13. december 2022 Share Objavljeno 13. december 2022 The Long Dark <3 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 13. december 2022 Share Objavljeno 13. december 2022 Že dolgo na must play listi, čakam da v 2023 pride 5 sezona story moda in z njo mogoče nek complete edition a la No man sky Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 13. december 2022 Share Objavljeno 13. december 2022 Po malo lovljenja, downloading Navedek Povezava do prispevka
foker Objavljeno 13. december 2022 Share Objavljeno 13. december 2022 (urejano) Hernier reče pred 1 uro: The Long Dark <3 To mi deli,.. A kdo ve če je proper PS5 patch za to? mislim spodobna rezolucija in 60fps? Mam tudi na kompu,.. ampak vseeno nekako mi je ljubše lovit ribe z kavča ,..,in na konzoli je,..res intense (ker meriš kot pijan skret),.. kaki medo,.. jebeno volkovi ti sfinkter zjebejo,.. Igra v kateri se zgubim tudi ko že dokaj poznam mape,.. Res ni ga čez Long dark v survival fuck you žanru,.. pa še sneguje skos da doda tenziji,.. Zgodba baje tudi obstaja, samo kdo gre to res,.. 13. december 2022 uredilo bitje foker Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 13. december 2022 Share Objavljeno 13. december 2022 (urejano) Vidim pa zdaj da so možni vsi cross save transferji razen PC to console. Bummer Edit: oziroma bomo še videli. Na novičarskih straneh piše ne. Oni so v videu specifično rekli ja. 13. december 2022 uredilo bitje Jurus Navedek Povezava do prispevka
Boba-Fett Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 obeh DLCjev nisem nikoli preigral, ceorav jih na eni razprodaji kupil za par fičnikov, savegame itak že zdavno zgubil na drugem accountu, kjer nimam več shranjeno v oblaku. tako da se lotim res (v enem predalu našel ps4 disk verzijo) če se lepo da sam od nekega levela štartat. Main igre pa se mi ne da še enkrat, ker mi že zgodba znana. in tu mi je bila bolj pomembna kot sam combat. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 tiesto reče pred 12 urami: Patch na ps5 je baje 50giga. Avstralci ze nabijajo To ni noben patch ampak PS5 verzija igre ki zasede 51GB če imaš USA verzijo. Evropska je verjetno večja zavoljo več jezikov. Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 Gatsu reče pred 1 uro: To ni noben patch ampak PS5 verzija igre ki zasede 51GB če imaš USA verzijo. Evropska je verjetno večja zavoljo več jezikov. Steam download oz update je 46 GB. sicer pa berem, da so ogromne tezave z ray tracingom (.exe crkne) in optimizacijo spila Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 Na PCju je baje čist v kurcu če vklopi RT. Mene pa zanima če je kdo igral kaj s temi combat modi kateri naj bi bili v remaku? A se še vedno tepe kot slepi spastik al so nardili kaj na tem? Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 Buzzkill reče pred 1 uro: Na PCju je baje čist v kurcu če vklopi RT. To mora bit fakenews ker redno poslušam/berem kako je PC gaming najboljša stvar na svetu in da ni nobenih težav, nastavljanj itd?!? Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 Ne pozabit na dobro dozo vsakodnevnega copiuma: - port je shit, drgač bi laufalo - fakin denuvo - mora da je launcher kriv(Midnight Suns) - sj 1500€ za novo grafo je fer cena - ni ga čez miš in tipkovnico(igra pa 3rd person akcijade) - plejka ima samo eno tri ekskluzive(dan ko pride pc port igre iz plejke pa trikrat obkrožen na koledarju) - ta nfs mi skor tekoce dela na kompu za 3000€ Malo se hecam, saj igram tudi na pcju(fakin denuvo) 3 Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 Jurus reče pred 12 urami: Vidim pa zdaj da so možni vsi cross save transferji razen PC to console. Bummer Edit: oziroma bomo še videli. Na novičarskih straneh piše ne. Oni so v videu specifično rekli ja. V bistvu mi izgleda boljše, da grem kar fresh start Sem zdaj zloadal zadnji save in ugotovil, da sem enostavno pozabil preveč. Nisem igral tega že več kot 6 let in celoten build, ki ga imam mi ni jasen kaj je sploh kaj. In rajši bi šel bolj v alchemy, prejšnji je bil zelo sign heavy. Pa tudi postopni progression je kar appealing. Škoda edino, da so stvari, ki se jih ne odklene do Krvi in vina Navedek Povezava do prispevka
bigboss82 Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 jaz sem zdaj kupil na gogu za 10 eur, da vidimo ta pc port ze, ki nisem igre nikoli preigral do konca, mogoce mi tokrat vspe Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 Izgleda pa, da so odstranili določen content. En od fan made modov, ki je del tega next gen patcha, je bil narejen za furat pre-rendered cutscene na višji resoluciji. Tistih, ki ne more, so CDPRjevci namesto sami tega naredit, enostavno odstranili. Ala sex scene z Yen v Kaer Morhenu. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 Tisti, ki boste igrali na PS5 - boste igrali na performance (60 fps) ali raytracing (grafična kurba 30 fps) mode? Načeloma vedno izberem performance, ampak baje je igrica res svinjsko lepša v graphic raytracing opciji. Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 Tudi jaz sem tuhtal o temu, ma kar sem videl je precej več ljudi na performance modu. Jaz bom tudi. Nisem navajen igrat na 30 fps Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 Najverjetneje bom pogledal oba moda in se odločil. Ne igram Witcherja zaradi odličnega bojevalnega sistema, ampak zaradi čist drugih zadev. Tudi v Bloodborne mi je blo fantastično magari na 30 FPS. Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 Itak je samo stvar navade. Če se prisilim, mi postane igranje na 30fps čisto kul. Jarring je samo nenadni prehod med 60 in 30. Navedek Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 PS5 Lover reče pred 5 minutami: Ufff... to pa je ogromna razlika. Čist možno, da bom kar RT vsekal in pač 30 fps. 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 Glihkar sprobal, na 30fps mi ni igrabilno. 60fps je gladko ko prasica, ni frame dropov, izgleda fajn. Žal je premikanje še vedno megaretardirano, upam da bo boj bolji od tistega epileptičnega napada keremu so rekli combat. 1 Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 Witcher 3 še po sedmih letih od izzda najboljša igrica ever made 2 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 kr 46GB patch, igrica je ob izidu tehtala 15gb Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 Feget reče pred 30 minutami: Witcher 3 še po sedmih letih od izzda najboljša igrica ever made izpoland 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 ke_kit reče pred 1 uro: izpoland umrl. Navedek Povezava do prispevka
NateS Objavljeno 14. december 2022 Share Objavljeno 14. december 2022 Sem se že veselil igranja prek geforce now na 3080 z RT in fpsji vsaj približno blizu 60. No ja, bom pa vsaj probal na ps5 z RT na 30 fps, mogoče se navadim. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.